welkom bij
skeef
  • main-slider-1

Genieten op het water

Bij SKEEF maak je plezier op het water. Je kunt bij ons waterskien | wakeboarden, suppen of actief zijn op de dagcamping en/of het strand.

Kom waterskiën of wakeboarden achter de kabel bij SKEEF. Het is geschikt voor jong en oud (vanaf 8 jaar) en zeker ook geschikt om met een groep te proberen.  SKEEF leert je binnen een half uur de eerste beginselen van waterskiën. Volg de instructies van de baanmanager en geniet. Als je verder wilt gaan, probeer dan een wake board. Wake boarden is vergelijkbaar met snowboarden en geeft meer dynamiek op het water. Geoefende wake boarders zijn in staat om metershoge sprongen te maken, gecombineerd met waanzinnige tricks. Iets voor jou, kom langs en probeer het ook! Klik hier voor alle informatie over 'waterski en wakeboarden'.

In de zomer organiseren wij zomer waterkampen (waterskiën, wakeboarden, suppen en meer actiefs) voor kids van 8 t/m 16 jaar.

SUP'en staat voor stand up paddling, een heerlijk, relaxte manier om over het water te varen...  en ook nog goed voor je! Ga zelf aan de slag of boek een tour door het mooie Park van Luna.  Klik hier voor alle informatie over 'suppen'.

SKEEF ligt midden in een recreatiegebied met strand, graslanden en water. Alle outdooractiviteiten zijn mogelijk, zoals activiteiten als beach volleybal, bay watch experience, touwtrekken en meer. Naast ons eiland ligt het Strand van Luna en een groot grasveld ('dagcamping'), alles is mogelijk. Vraag het en wij gaan het regelen.

Wil je met een groep komen, Klik hier voor alle informatie over onze groepsarrangementen of neem contact op met ons voor een activiteit op maat. Wij kunnen alles voor je organiseren.