welkom bij
skeef

Genieten op het water

Het water van het Meer van Luna spat alle kanten op als de sleeplift van SKEEF begint te draaien. De cable-skiër probeert ondertussen uit alle macht zijn evenwicht te vinden op de waterski's. Soms met succes, maar soms ook niet! Cable ski is een populaire sport onder jong en oud en is ook geschikt om met een groep te proberen.  SKEEF leert je binnen een half uur de eerste beginselen van waterskiën. Misschien sta je niet veel later al op een wakeboard!

Cable ski is voor iedereen vanaf 8 jaar, spannend in het begin, maar iedereen kan het, meestal binnen een half uur. Voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar zijn er speciale kinderlessen.

Klik hier voor de instructiefilm

De vrijgezel uitdagen op het water of samen met vrienden, buren of familie over het water scheren? Bij SKEEF kun je de hele dag vullen met waterskiën en wakeboarden en misschien een smakelijke BBQ na afloop. Tussendoor beach games spelen, een massage of een kookworkshop: arrangementen zijn naar wens samen te stellen!

Tarieven cable ski      t/m 13 jaar  vanaf 14 jaar

1 uur                         17,-             22,-

2 uur                         25,-             30,-

Dagkaart                   42,-             49,-  

12 rittenkaart (12 ritten voor de prijs van 10)

Tarieven zijn inclusief gebruik van zwemvest, waterski's en instructie, exclusief helm (2,-)

Tarieven materiaal      Wakeboard   Wetsuit

1 uur                           8,-                 5,-

2 uur                         12,-                 7,-

Bij huren van materiaal is legitimatie verplicht

Het seizoen van SKEEF loopt van mei tot en met september. In de maanden mei tot en met september is er in het weekend les voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar (van 10 tot 11 uur). In de zomervakantie zelfs iedere dag (weekdagen van 12 tot 13 uur, in het weekend van 10 tot 11 uur). Ook organiseren wij in de zomervakantie 4 daagse zomerkampen.