welkom bij
skeef
  • main-slider-1

Wij maken er een feestje van

SKEEF biedt voldoende ruimte (natuurlijk als het mooi weer is ook buiten) voor uw feest of receptie, zowel particulier als zakelijk. Of het nu een verjaardag, huwelijk, kraamfeest of afscheid van de zaak is, wij kunnen dit faciliteren en tot een onvergetelijke belevenis maken. Ons gebouw is multifunctioneel en biedt diverse mogelijkheden. de begane grond is geschikt voor evenementen van 25 tot 100 personen, op de 1e verdieping hebben wij ruimte voor ongeveer 55 personen. Daarnaast kunnen de begane grond en de 1e verdieping met elkaar gecombineerd worden, eventueel ook met het buitenterras. Kom langs en wij maken een voorstel op maat voor u. Klik hier voor alle informatie over 'feest'

Trouwen in de buitenlucht

De mooiste dag van uw leven viert u natuurlijk in een prachtige omgeving met een veelzijdige locatie. SKEEF ligt op een fraai eiland midden in een waterrijk natuurgebied, het Park van Luna en wij doen er alles aan om uw dag fantastisch te maken. Wij kunnen uw gehele dag invullen, van een verassende high tea tot een spetterend feest en alles daartussen! Ook kunt u bij ons trouwen, zowel op het eiland als op het nabijgelegen strand. Klik hier voor alle informatie over 'trouwen'.

Zaken doen in een prachtige omgeving

SKEEF is de ideale plek voor een vergadering, een bedrijfsborrel of een diner met uw relaties, natuurlijk met een prachtig uitzicht op het Meer van Luna en de Stad van de Zon. Daarnaast biedt SKEEF diverse mogelijkheden voor teambuilding (waterskien, suppen, beach games en meer). Klik hier voor alle informatie over 'zakelijk'.